Partners

Som Microsoftpartner kan vi hjälpa dig att dra full nytta av molnet vilket öppnar upp nya möjligheter. Allt för att du ska kunna fokusera på din verksamhet.

HP Enterprise erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för företag. Som partner hjälper vi er att hitta rätt och kan installera bl.a. kompletta serversystem helt anpassade efter era behov.

Vi är Dellpartner och erbjuder hela deras sortiment. Bärbara datorer, servrar, lagring och mycket mer. Dell är kända för hög kvalité och bra support/service.

VMware tillhandahåller programvaror inom virtualisering. Som partner har vi tillgång till hela deras utbud och kan förse dig med alla licenser du behöver.

Veeam är marknadsledande vad gäller backup av bl.a. virtuella servrar. Vi är partners och kan därmed tillhandahålla deras programvaror. Vi har bra erfarenhet och många installationer bakom oss.

Som partner till Lenovo kan vi erbjuda allt ifrån deras robusta laptops till stationära datorer, workstations, skärmar m.m. Även lösningar för datacenter med servrar och lagring.

F-Secure har prisbelönta antiviruslösningar och erbjuder cybersäkerhetstjänster i världsklass för att skydda företag och data.

Sophos är marknadsledande på genomtänkta IT-säkerhetslösningar som passar tillsammans. Deras spamfilter är ett av de främsta på marknaden.

Skykick erbjuder molnbackup av Microsoft Office 365 samt migrering av maillösningar och är världsledande inom detta.

Nexetic är ett bolag med fokus på klient och serverbackup med mer än 3000 nöjda kunder i norden. Deras servrar finns lokaliserade i Sverige och Finland för snabb access. Som partner erbjuder vi hela deras tjänsteutbud.