Om oss

Science IT har fokus på att förse små och medelstora bolag, främst inom forskning och utveckling, med högkvalitativ IT-support och tjänster därtill. Vi som driver verksamheten har sedan tidigt 2000-tal hjälpt företag inom Ideonområdet med säkra och stabila IT-lösningar. Allt från en enklare arbetsplats till omfattande serversystem för många användare. Våra kunder uppskattar oss för vårt personliga engagemang, breda kompetens och förståelse för utmaningarna i ett mindre eller nystartat bolag. Vi skräddarsyr kostnadseffektiva lösningar som passar för stunden men som också går att utveckla vidare och växa i under flera år.

När tiden går och verksamheter växer gäller det att även IT:n hänger med. Det är lätt att växa ur sin kostym. Vi kan hjälpa till i alla faser ett bolag genomgår och vi har kunder som idag är börsnoterade som vi stöttat sedan start.

Vi brinner för teknik och att hjälpa företag med allt inom IT!

Martin Bergström

Började med datorer under sent 80-tal. Har arbetat med IT sedan mitten av 90-talet och inom många områden så som drift, säkerhet, support, försäljning, projektledning, konsulting och som verksamhetschef. Har arbetat med innovationsbolag i Ideonområdet sedan 2002.

Är som person noggrann, serviceminded, driven och lösningsorienterad. Lämnar inget halvfärdigt.

På fritiden lockar naturupplevelser och båtliv. Det mesta med motorer intresserar.

Carl-Philip Nilsson

Har gått en 2-årig IT-utbildning och arbetat med IT sedan 2016. Under denna tid har han arbetat inom flera IT-områden och på så sätt skaffat sig bred kunskap. Windows, Linux, Mac, nätverk, backuplösningar och virtualisering för att nämna några.

Är som person tålmodig, noggrann och har god framåtanda. Att göra en kund nöjd ger stor tillfredsställelse.

På fritiden intresserar teknik, aktier och padel.