Supportpaket

Vi vet alla hur viktiga våra IT-system är för att klara vardagen. Utan exempelvis e-post eller tillgång till internet blir man handikappad. Då är så klart den egna datorn minst lika viktig! Det är här man utför sitt arbete och kommunicerar med omvärlden. Det är viktigt att hålla datorn i gott skick och uppdaterad för att inte riskera fel eller säkerhetsbrister. Men hade det inte varit skönt att slippa hålla koll på detta själv?

Problemet blir att antingen måste användaren själv ha denna koll och lägga tid på att sköta uppdateringar
m.m. eller, vilket tyvärr är vanligare, så blir det inte utfört. Detta skapar ofta problem som själ tid från arbetet. Dessutom innebär det en säkerhetsrisk.

Science IT erbjuder två supportpaket som underlättar och avlastar din vardag. Vi håller koll på uppdateringar både vad gäller operativsystem och drivrutiner för hårdvaran. Liksom status på antivirus och säkerhet. Vi är proaktiva och förebygger fel och systemkrascher. Paketen innehåller också ett verktyg för enkel fjärrhjälp. Med bara ett knapptryck kan du låta oss fjärrstyra datorn när du behöver hjälp. I ett centralt system hos oss monitoreras datorernas status och hälsa. Om din dator får problem genereras direkt ett larm till oss för granskning och åtgärd.

Supportpaket Standard

– Förebygger problem och krascher
– Förebygger hårddiskproblem
– Systemuppdateringar
– Programuppdateringar
– Drivrutinsuppdateringar
– Fjärrhjälp med enkelt knapptryck
– För PC och Mac
– Detaljerade rapporter69 kr per dator och månad
Supportpaket Premium

– Antiviruslicens (Bitdefender)
– Kryptering av hårddisk
– Förebygger problem och krascher
– Förebygger hårddiskproblem
– Systemuppdateringar
– Programuppdateringar
– Drivrutinsuppdateringar
– Fjärrhjälp med enkelt knapptryck
– För PC och Mac
– Detaljerade rapporter

99 kr per dator och månad